Portada Fiestes El festival de la cerveza OktoberOviedo llega a La Corredoria

El festival de la cerveza OktoberOviedo llega a La Corredoria

by redacción asturnews

El conceyal de Turismu, Economía y Empléu, Rubén Rosón presentó esti xueves pasáu, en rueda de prensa’l festival de la cerveza OktoberOviedo2018, qu’entó aamyeri vienres y que va desenvolvese hasta’l día 29.

Fízolo acompañáu d’Iván de la Plata, director tércnicu y José Luis Monjardín, del grupu Mahou-San Miguel. “La mayor carpa d’Asturies va acoyer, na plaza del Conceyín, esti festival, qu’entama’l vienres, día 20, y va tar abiertu hasta’l día 29. Per tercer añu consecutivu quixímos potenciar el branu uvieín y xunir esta actividá a toles que yá punximos en marcha. Ye un eventu bien esperáu que yá va pola tercer edición y qu’inclúi delles novedaes”.

Iván de la Plata adelantró dalgunes de les novedaes d’esta edición. “La idea ye aprovechar un gran barriu con una xente espectacular. Nuesu ‘desembarcu’ en La Corredoria va suponer 11 tipu de cerveces distintes, amás de les d’ensin alcohol o ensin gluten… queremos calidá y variedá. Hai cerveces alemanes, españoles…d’establecimientos d’Uviéu. Too ello acompañáu de conciertos, dj´s y de un retu, ‘El desafíu hot dog’ que va consistir en comer cuatro hot dogs nel menor tiempu…L’horariu del festival ye de 19.30 hores a 1.30 de la madrugada sacantes el llunes que cerramos. Va Ser una gran fiesta”.

Tamién te podria gustar