Portada Música Depeche Mode confirma el so conciertu esti veranu en Xixón

Depeche Mode confirma el so conciertu esti veranu en Xixón

by asturnet

Depeche Mode va actuar nel estadiu El Molinón de Xixón el prósimu 22 de xunetu, según anuncia la banda na so páxina web oficial. Ente les feches de la xira mundial The Angel 05/06 figura la ciudá playa dos díes después de l’actuación de los británicos en Nimes (Francia) y un día enantes de tocar nel festival de Benicassim (España).

La célebre banda pop de los ochenta va averar la so xira mundial a la península nel prósimu mes de febreru con entrambos conciertos en Madrid (díes 6 y 7) y Barcelona (díes 10 y 11, con una visita pel mediu a Lisboa el día 8 de febreru. En xunetu vuelven pa tar en Xixón, Benicassim, Torrevieja y Graná.

Venticinco años después de la edición del so primer discu “Speak & Spell” el míticu grupu británicu publicó l’añu pasáu un nuevu trabayu tituláu “Playing The Angel”, col que volvía de nuevu al primer planu de l’actualidá musical internacional. Ési ye’l discu col que se presenta la banda en Xixón el 22 de xunetu, acompañando’l so repertoriu de xuro de los temes más clásicos del grupu, una referencia imprescindible del pop de les últimes tres décades.

The Angel Tour

Tamién te podria gustar