Portada Sociedá Convóquense incentivos pa les árees empresariales públiques de Xixón

Convóquense incentivos pa les árees empresariales públiques de Xixón

by redacción asturnews
Foto: Marcos Alvarez (https://www.flickr.com/photos/marcosad/)

Esti agostu vieno acabane de quedar abiertu’l plazu por que les entidaes de xestión de les árees empresariales ya industriales de titularidá pública del conceyu de Xixón y les asociaciones empresariales presenten la so solicitú p¡algamar dellos incentivos.

La finalidá d’esta convocatoria d’ayudes ye l’impulsu de les entidaes de xestión colectiva y la realización d’actuaciones empobinaes a caltener y ameyorar les condiciones de serviciu nes árees empresariales ya industriales de titularidá pública del conceyu de Xixón, relatives al caltenimientu, llimpieza ya iniciatives que redunden enla calidá de los servicios que s’empresten a les empreses instalaes en dichos espacios.

Son financiables los proyectos desenvueltos ente’l 1 de xineru de 2018 y el 31 d’avientu de 2018 y a la presente convocatoria solo va poder presentase un proyectu por entidá.

L’oxetu de los proyectos ha ser el desenvolvimientu d’actuaciones relatives al caltenimientu, caltenimientu, llimpieza ya iniciatives que redunden na calidá de los servicios que s’empresten a les empreses instalaes enlas árees empresariales ya industriales de titularidá pública del conceyu de Xixón.

Los proyectos a presentar tendrán de cumplir amás ser técnica, económica y financieramente futuribles y el máximu financiable va ser el 85% del costu total del proyectu , de manera que nun se van considerar proyectos con gastos elegibles superiores a 70.588,24 €.

La solicitú, según los anexos previstos, van presentase al traviés de la oficina virtual de la páxina web del Conceyu de Xixón (www.gijon.es/oficinavirtual), nel apartáu Servicios de Tramitación Electrónica: Subvenciones,ayudes, beques y premios.

El plazu pa presentar solicitúes remata’l próximu 20 d’agostu.

Tamién te podria gustar