Portada Fiestes Canceláu’l musical “Afayando a AC/DC” nel Pabellón de La Madalena

Canceláu’l musical “Afayando a AC/DC” nel Pabellón de La Madalena

by redacción asturnews

La representación del espectáculu musical “Afayando a AC/DC”, que taba prevista para esti domingu, 19 d’avientu, a les 12 hores nel Pabellón de Feries y Esposiciones de La Madalena dientro de la programación festiva de NAvilés, quedó cancelada esti día.

Según esplicó la compañía promotora del eventu, “ye imposible cumplir los compromisos solicitaos énte la situación actual d’incertidume sanitaria, que nos punxo nuna situación bien complicada en delles comunidaes autónomes, resintiéndose la xira d’esti musical”.

Arriendes d’ello, va procedese al reintegro del importe de les entraes a aquelles persones que yá les adquirieron. El trámite va realizar de distinta forma según cómo s’adquirieren les entraes:

Quien les adquirieron al traviés de la web del El Tayu Inglés o pela vía telefónica, van recibir el reembolsu de manera automática nos próximos díes.
Quien les adquirieron de forma presencial nun centru d’El Tayu Inglés, tienen de solicitar la devolución allegando a un centru comercial d’El Tayu Inglés con serviciu de vienta d’entraes, presentando les mesmes.
Quien les adquirieron nuna axencia de Viaxes El Tayu Inglés tendrán de dirixise a la Delegación de Viaxes.

Tamién te podria gustar