Portada Música Bunbury abre n’Uviéu la xira de presentación del so nuevu discu, que rodará por más de 80 ciudaes

Bunbury abre n’Uviéu la xira de presentación del so nuevu discu, que rodará por más de 80 ciudaes

by asturnet

Bunbury regresa a Uviéu. El que fora cabezaleru de la banda zaragozana Héroes del Silencio presenta esta nueche nel Auditoriu Príncipe Felipe los temes del so últimu discu, ‘El viaje a ninguna parte’, nun recital que supondrá l’apertura d’una llarga xira que llevará al músicu mañu por más de 80 ciudaes d’Europa y América Llatina.

Enrique Bunbury aportó ayeri a Asturies pa mantener un alcuentru na Fnac Parque Principado con siguidores que mercaren exemplares del so últimu discu, grabáu hasta’l pasáu mes de marzu nos estudios Music Lan, na llocalidá catalana de Figueres, y a la venta dende hai diez díes.

Nel so realcuentru col públicu asturianu, que se materializará a partir de les 20,30 hores de güei, l’artista aragonés fará’l primer rodaxe en directu de los venti temes qu’integren el so quintu discu como solista, la mayoría d’ellos compuestos a lo llargo d’un viaxe a Nicaragua tan prolíficu en composiciones que obligó a Bunbury a facer una esbilla de les 90 canciones qu’atopó enriba la mesa cuando se puso a remanar ‘El viaje a ninguna parte’ de regresu a Zaragoza.

El primer cenciellu d’esi corte, ‘Que tengas suertecita’, acaba d’algamar el númberu ún na llista d’ésitos asoleyada pola Asociación Fonográfica y Videográfica Española (Afyve), que xerarquiza los temes musicales nel mercáu acordies con un criteriu de ventes.

Web oficial d’Enrique Bunbury

Tamién te podria gustar