Portada Música Avilés fai “La mar de ruido”

Avilés fai “La mar de ruido”

by asturnet

El Parque del Muelle d’Aviles va ser el sitiu onde se cellebre’l ciclu de música “La mar de ruido”. Nesti festival, qu’entama’l vienres día 12, diferentes formaciones asturianes van amosar soníos que van dende’l reagge al trash-metal, pasando pol hip-hop.

El ciclu entama esti vienres a les diez de la nueche col soul de ‘Los Redentores’. Tres d’ellos, actuarán los uvieínos ‘Die 13’, a los que seguirá el rock & roll avilesín de ‘Taxi 666’. La primer nueche zarraránla los ‘Groovie Doobie Groove’, con soníos qu’entemecen el acid-jazz, el rock instrumental y el funk.

La nueche del sábadu van ser los cangueses ‘Ermitaños del Río’ los que, a les once la nueche, abran la fiesta cola so fusión del reagge y del rock. ‘Babylon Chat’ presentará’l so últimu disco ‘Baile de disfraces’, pa siguir col harcore de ‘Posesión’, formación de Salinas, y el trash-metal de ‘Omenomejodas’.

L’últimu día del festival cuerre a cargu del hip-hop de ‘Stoned Atmosphere’, el grupu revelación de Blimea, qu’abrirán l’espectáculu a les ocho la tarde. Pa terminar colos grupos locales ‘Redemptor’ y ‘Bad to Worse’.

Tamién te podria gustar