Portada Sociedá Areces repite como candidatu a la presidencia d’Asturies

Areces repite como candidatu a la presidencia d’Asturies

by asturnet

La Comisión Executiva de la Federación Socialista Asturiana (FSA) a propuesta de Javier Fernández decidió que l’actual presidente asturianu volviera a presentase a una tercera elección. Si bien nel mes d’abril, la dirección estatal del PSOE, confirmara que los presidentes autonómicos del PSOE diben repetir candidatura, nel casu asturianu la decisión retrasóse hasta ayeri.
Mientres que Javier Fernández dixo que la candidatura socialista a la Xunta Xeneral “nun tendría fisures, siendo integradora de les diferentes corrientes de la FSA”. José Angel Fernandez Villa foi una de les voces crítiques de la reelección d’Areces, anque según asistentes al conceyu “les crítiques fueron seles”.
Cola reelección de Tini Areces como candidatu a la presidencia del gobiernu asturianu piésllase’l procesu d’elección de los cabeces de llista de los grupos con representación parlamentaria, siendo la única novedá la inclusión de Jesús Iglesias nes llistes d’Izquierda Xunida mientres qu’Ovidio Sánchez y Tini Areces repiten como candidatos del PP y del PSOE respectivamente.

Tamién te podria gustar