Portada Cine Antón Reixa va falar sobre la situación del sector audiovisual nuna conferencia n’Uviéu

Antón Reixa va falar sobre la situación del sector audiovisual nuna conferencia n’Uviéu

by asturnet

El músicu gallegu, antiguu llider de Os Resentidos y artista multimedia. Antón Reixa va falar estí martes 27 de payares n’Uvieu sobre’l panorama audiovisuial d’anguaño dende’l puntu de vista de la so esperiencia en Galicia. La conferencia entamará a les 20:00 hores nel Auditoriu Príncipe Felipe d’Uvieu y ta organizada pola Asociación de Productores de Televisión d’Asturies dientru d’un ciclu que entama cola intervención de Reixa.

Antón Reixa, vigues de nacimientu, ye un de los músicos más prolíficos de Galicia y de tola escena estatal como llider de Os Resentidos y como artista en solitariu. Amás ye articulista y contertuliu, productor de cine y televisión col Grupu Filmanova y presidente del Cluster Audiovisual Galego dende 2005.

Reixa vien a dar conocer la esperiencia del modelu audiovisual gallegu, un de los referentes del sector audiovisual en toda España. El vigues falará sobre les beneficioses consecuencies económiques, llaborales y creatives que puen esperimentase nuna rexón por mor de cuntar con un sector audiovisual potente

Tamién te podria gustar