Portada Música Alfredo González sal de xira y entama esti branu la grabación del so discu nuevu

Alfredo González sal de xira y entama esti branu la grabación del so discu nuevu

by asturnet

El cantautor Alfredo González, ganador del Premiu al Meyor cantar n’asturianu 2009, entama una llarga xira ente’l mes de mayu y xunetu. El primer conciertu va celebrase’l 5 de mayu, a les ocho la tarde, nel Centru Cultural Caxastur d’Uviéu y con entrada llibre hasta completar aforu. Amás, el 7 de mayu va participar na celebración académica del Día de les Lletres, nel Teatru Campoamor d’Uviéu.

Darréu va desplazase a Madrid, onde va participar nun conciertu como artista convidáu de Kike Suárez y El Escorribanda, sedrá l’8 de mayu, a les 22:30, na Sala Sol. Les entraes véndense a ente 8 y 13 euros.

L’11 de mayu, Alfredo González llega a Euskal Herria, y esi mesmu día toca n’Iruña, a les ocho la tarde, y xunto con Daniel Merín, nel Onki-Xin. La entrada va ser llibre. Sigue per tierres vasques, el 13 de mayu, a les nueve la nueche, cuando va tocar nel Altexerri Club de Donosti, con Daniel Merín y Edu Vázquez. Entrada de 10 euros. Pieslla la mini xira vasca en Bilbo, colos mesmos artistes y preciu, pero na sala Cotton Club, el 14 de mayu, a les ocho la tarde.

El 17 de mayu torna a la capital del Estáu pa tocar na Uxu Real de Madrid, a les 21:30 hores, xunto a Los amantes de Jane, y con unos precios entá por determinar.

La xira sigue dempués pel Mediterráneu, el 16 de xunu en L’Astrolabi de Barcelona, a les 22:3 y con entrada llibre. El 19, en Castellón, na sala Tres Historias, y tamién de baldre. La hora d’esti últimu ta por confirmar.

El 20 de xunu, n’El Varadero de Gandía, va tocar. La taquilla y hora tán por determinar, como tamién lo tán nel conciertu que va dar el 3 de xunetu, nel Pussy Wagon d’Albacete xunto a otros artistes.

Los dos cabros conciertos de la xira van celebrase, el 15 de xunetu n’Alpedrete, Madrid; y el 16 a les 22:00 hores, en La Pequeña Bety de Madrid, por 6 euros.

Tamién te podria gustar