Portada Sociedá Alejandro Sanz y el padre d’Artur Más apaecen na llista de 200 españoles acusaos d’evadir impuestos a Liechtenstein

Alejandro Sanz y el padre d’Artur Más apaecen na llista de 200 españoles acusaos d’evadir impuestos a Liechtenstein

by asturnet

El xuez de l’Audiencia nacional Santiago Pedraz ta investigando al cantante Alejandro Sanz y a una llista d’ente 250 y 300 nomes de persones y sociedaes, ente les que tamién destaca’l padre del voceru de CiU Artur Más, pola supuesta evasión de capitales al traviés del paraísu fiscal de Liechtenstein.

Nesti momentu, el xuez nun acusara entá a nenguna de les persones investigaes, ente les que tamién s’alcuentra’l padre del secretariu xeneral de Convergència i Unió (CiU), Artur Mas. El xuez tien solicitáu a l’Axencia Tributaria un informe sobre l’actual situación fiscal de los investigaos.

El titular del Xulgáu Central d’Instrucción númberu 1 de l’Audiencia Naiconal llevantó’l secretru de sumariu y caltién abiertos 25 sumarios de dilixencies previes distintes por estos supuestos esvíos./p>

Según publica esa selmana la revista Interviú, nel llistáu completu figuren 67 españoles qu’escuenden cerca de 170 millones d’euros nel paraísu fiscal. Estos fechos provocaron que la Facienda Pública dexare d’ingresar más de 73 millones d’euros ente’l 2002 y el 2006.

Tamién te podria gustar