Portada Fiestes La SOF noma a Sid Lowe como pregoneru de les fiestes de San Mateo 2017

La SOF noma a Sid Lowe como pregoneru de les fiestes de San Mateo 2017

by redacción asturnews

La SOF noma a Sid Lowe, el periodista que llanzara nes redes la campaña pa salvar al equipu fútbol de la ciudá, como pregoneru de les fiestes de SanMateo2017. Les encargaes de llanzar el chupinazu van ser el capitanes del Uviéu Modernu de Fútbol Femenino y Ansa Balonmano Uviéu Femenín.

La Xunta de Gobiernu de la SOF aprobó esti día por unaninimidá, cola ausencia del PP, el pidimientu por que Sid Lowe sía pregoneru die San Mateo 2017, creada por aficionaos azules dende l’Asociación «Real Uviéu World Fan Klub». Les encargaes d’acompañar al periodista deportivu nel balcón del Conceyu d’Uviéu demientres l’apertura die les fiestes mateínas, el día 15 die setiembre, van ser les capitanes del Uviéu Modernu de Fútbol Femenino y Ansa Balonmano Uviéu Femenín.

La SOF tamién dio’l vistu bonu, cola astención del grupu municipal die Ciudadanos, a la programación mateína na plaza la Catedral, que va arrincar el mesmu día del pregón, con Corquiéu, La Oreya die Van Gogh y Green Valley. Tamién tán previstes les actuaciones, ente otros, d’Igor Pakual, Mclan y Carlos Jean y Albert Nieve, el llunes 18; de Gemeliers, el 16; Rodrigo Cueves y Fangoria, el día San Mateo o The Chistians, el día 23. Van Ser más de 30 conciertos gratuitos en total.

Tamién te podria gustar