Portada Fiestes El programa xuvenil Dolce/17 va ufiertar un cientu actividaes y talleres nel branu

El programa xuvenil Dolce/17 va ufiertar un cientu actividaes y talleres nel branu

by redacción asturnews

Esti 5 de xunetu entamarán les actividaes de branu Dolce17 del Programa Ociu Xuvenil d’Uviéu. Van Ser actividaes gratuites y con inscripción previa, dirixíes a menores ente 12 y 17 años.

Les actividaes propuestes afixéronse a la situación social y sanitaria actual, pa cumplir les midíes de seguridá y garantizar el bienestar de toles persones que participen. Van llevase al cabu nel Colexu Públicu Germán Fernández Ramos (Calle Manuel Fernández Avello, 12), n’horariu de 11:30 a 13:30 hores. van ufiertase dos actividaes que se van celebrar de forma simultánea acaldía, tolos díes de selmana, de llunes a vienres.

El Conceyu d’Uviéu foi xuna de les alministraciones pioneres en promover actuaciones qu’inclúin la xeneración d’alternatives d’ociu como preséu al traviés del cual impulsar estratexes preventives cola población adolescente o xuvenil del conceyu. Estes actividaes desenvolveranse nel programa a lo llargo de tol añu nel marcu de les distintes iniciatives plantegaes y nútrese del texíu asociativo al traviés de la participación de diverses asociaciones, clubes y fundaciones del conceyu encargaes del desenvolvimientu de les actividaes. Na convocatoria añal 2021 tán participando 23 entidaes”.

Les inscripciones tán abiertes na web municipal y nes redes sociales del programa conectaoviedo (Facebook y Instagram). L’axudicación de places y l’orde de la llista d’espera va realizar por orde d’inscripción, cuando’l númberu d’inscripciones supere’l númberu máximu de places disponibles, va caltenese un llistáu de persones en llista d’espera, en mira de posibles arrenuncios o baxes.

Tamién te podria gustar